Rulo kekli pasta yapımında en çok merak ettiğim şey, kekin sarılması kısmı. Sıcak kekin rulo yapılması gerektiği yazılmış, ama bu aşamada dikkat edilmesi gereken başka noktalar var mı? Ayrıca iç harç olarak hangi malzemeleri tercih etmemiz, en iyi sonucu verir? Şimdiye kadar denediğim tariflerde bazen kekin kıvamı istediğim gibi olmuyor. Pişirme süresi ve sıcaklığı konusunda daha fazla ipucu verebilir misin?
Rulo kekli pasta yapımında en çok merak ettiğim şey, kekin sarılması kısmı. Sıcak kekin rulo yapılması gerektiği yazılmış, ama bu aşamada dikkat edilmesi gereken başka noktalar var mı? Ayrıca iç harç olarak hangi malzemeleri tercih etmemiz, en iyi sonucu verir? Şimdiye kadar denediğim tariflerde bazen kekin kıvamı istediğim gibi olmuyor. Pişirme süresi ve sıcaklığı konusunda daha fazla ipucu verebilir misin?
Cevap yaz