Rulo pasta tarifini okuduktan sonra, bu kadar pratik ve lezzetli bir tatlının yapılabileceğini öğrenmek beni gerçekten heyecanlandırdı. Yumurta ve şekerin çırpılması aşamasında, karışımın renginin açılması için ne kadar çırpılması gerektiği konusunda bir ipucu var mı? Ayrıca, krema olarak kakaolu veya meyveli seçenekler sunulduğuna göre, bu tatlardan birini seçerken hangi meyvelerin daha iyi gideceğini düşünüyorsunuz? Son olarak, servis aşamasında üzerine kakao veya rendelenmiş çikolata eklemek harika bir fikir! Ancak, bu süsleme için önerdiğiniz başka malzemeler var mı?
Rulo pasta tarifini okuduktan sonra, bu kadar pratik ve lezzetli bir tatlının yapılabileceğini öğrenmek beni gerçekten heyecanlandırdı. Yumurta ve şekerin çırpılması aşamasında, karışımın renginin açılması için ne kadar çırpılması gerektiği konusunda bir ipucu var mı? Ayrıca, krema olarak kakaolu veya meyveli seçenekler sunulduğuna göre, bu tatlardan birini seçerken hangi meyvelerin daha iyi gideceğini düşünüyorsunuz? Son olarak, servis aşamasında üzerine kakao veya rendelenmiş çikolata eklemek harika bir fikir! Ancak, bu süsleme için önerdiğiniz başka malzemeler var mı?
Cevap yaz