Erik pastası yapmayı hiç denediniz mi? Özellikle yaz aylarında taze eriklerin olduğu dönemde bu tarifin ne kadar lezzetli olabileceğini düşündünüz mü? Malzemeler oldukça basit görünüyor; un, yoğurt ve taze erikler. Sizce pastanın kabarması için yumurtaların iyi çırpılması ne kadar önemli? Ayrıca erikleri hamura yerleştirirken biraz bastırmanın pastanın lezzetini etkileyebileceğini düşünüyor musunuz? Fırında pişirme süresi de kritik gibi görünüyor, kütür kütür bir sonuç elde etmek için 30-35 dakika yeterli olacak mı? Servis önerileri arasında dondurma ile sunmanın ne kadar hoş olabileceğini düşündünüz mü? Başka hangi meyvelerle bu tarifi denemek istersiniz?
Erik pastası yapmayı hiç denediniz mi? Özellikle yaz aylarında taze eriklerin olduğu dönemde bu tarifin ne kadar lezzetli olabileceğini düşündünüz mü? Malzemeler oldukça basit görünüyor; un, yoğurt ve taze erikler. Sizce pastanın kabarması için yumurtaların iyi çırpılması ne kadar önemli? Ayrıca erikleri hamura yerleştirirken biraz bastırmanın pastanın lezzetini etkileyebileceğini düşünüyor musunuz? Fırında pişirme süresi de kritik gibi görünüyor, kütür kütür bir sonuç elde etmek için 30-35 dakika yeterli olacak mı? Servis önerileri arasında dondurma ile sunmanın ne kadar hoş olabileceğini düşündünüz mü? Başka hangi meyvelerle bu tarifi denemek istersiniz?
Cevap yaz