Çilek jöleli pasta tarifini okuduktan sonra hemen denemek istiyorum. Kekin hazırlanması oldukça basit görünüyor, özellikle de hazır kek kullanmayı tercih ettiğimde. Jöle ve çileklerin birleşimi de harika bir tat verecek gibi. Pastanın sunumu için krem şanti veya süt kreması ekleme fikri de çok hoş. Yaz aylarında serinletici bir tatlı arayışında olanlar için ideal bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Peki, jölenin yoğunluğunu artırmak için ne kadar eklemeliyim? Ve pastayı süsledikten sonra ne kadar süre buzdolabında bekletmeliyim?
Çilek jöleli pasta tarifini okuduktan sonra hemen denemek istiyorum. Kekin hazırlanması oldukça basit görünüyor, özellikle de hazır kek kullanmayı tercih ettiğimde. Jöle ve çileklerin birleşimi de harika bir tat verecek gibi. Pastanın sunumu için krem şanti veya süt kreması ekleme fikri de çok hoş. Yaz aylarında serinletici bir tatlı arayışında olanlar için ideal bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Peki, jölenin yoğunluğunu artırmak için ne kadar eklemeliyim? Ve pastayı süsledikten sonra ne kadar süre buzdolabında bekletmeliyim?
Cevap yaz