Buttercream ile pasta kaplama işlemi gerçekten çok keyifli görünüyor! Oda sıcaklığındaki tereyağını çırparken, ne kadar krema kıvamına gelmesi gerektiğini merak ettim. Acaba, buttercream'in ideal kıvamı ne olmalı? Ayrıca, pasta üzerindeki ilk katmanda krampaj işlemi yapmanın ne kadar etkili olduğunu deneyimlediniz mi? Sonuçta, daha pürüzsüz bir görünüm elde etmek her zaman önemli. Süsleme önerileri de çok ilginç, özellikle renkli gıda boyaları kullanarak farklı desenler oluşturmak harika bir fikir! Bu süreçte en çok hangi malzemeleri kullanmayı tercih ediyorsunuz?
Buttercream ile pasta kaplama işlemi gerçekten çok keyifli görünüyor! Oda sıcaklığındaki tereyağını çırparken, ne kadar krema kıvamına gelmesi gerektiğini merak ettim. Acaba, buttercream'in ideal kıvamı ne olmalı? Ayrıca, pasta üzerindeki ilk katmanda krampaj işlemi yapmanın ne kadar etkili olduğunu deneyimlediniz mi? Sonuçta, daha pürüzsüz bir görünüm elde etmek her zaman önemli. Süsleme önerileri de çok ilginç, özellikle renkli gıda boyaları kullanarak farklı desenler oluşturmak harika bir fikir! Bu süreçte en çok hangi malzemeleri kullanmayı tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz