Ağlayan pasta yaparken hangi boyutta yuvarlak borcam kullanmam gerektiği konusunda kafam çok karışık. 24 cm ve 26 cm boyutlarının ideal olduğunu belirtiyorsunuz, ama ben 20 cm kullanmayı denemek istiyorum. Bu, daha ince bir pasta çıkarır mı? Yoksa tatlımın görünümünü olumsuz etkiler mi? Ayrıca 28 cm kullanırsam misafirlerim için yeterli olur mu? Bir de malzeme kalitesinin tat üzerindeki etkisi hakkında daha fazla bilgi verirseniz sevinirim.
Ağlayan pasta yaparken hangi boyutta yuvarlak borcam kullanmam gerektiği konusunda kafam çok karışık. 24 cm ve 26 cm boyutlarının ideal olduğunu belirtiyorsunuz, ama ben 20 cm kullanmayı denemek istiyorum. Bu, daha ince bir pasta çıkarır mı? Yoksa tatlımın görünümünü olumsuz etkiler mi? Ayrıca 28 cm kullanırsam misafirlerim için yeterli olur mu? Bir de malzeme kalitesinin tat üzerindeki etkisi hakkında daha fazla bilgi verirseniz sevinirim.
Cevap yaz